Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhouhangyang Cryogeen, Ltd

Word een de Eenheid en het Gasspecialist Van wereldklasse van de Verrichting van de Luchtscheiding.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenArgoninstallatie

Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof

Certificaat
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof

China Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof leverancier
Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof leverancier Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof leverancier Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof leverancier

Grote Afbeelding :  Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HANGYANG
Certificering: CE/ASEM/GB
Modelnummer: KDONAr

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: according to actual requirement
Verpakking Details: houten geval, naakte verpakking, container
Levertijd: volgens daadwerkelijk vereiste
Levering vermogen: volgens daadwerkelijk vereiste
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: KDONAr-4700/2800/140Y/100Y Argoninstallatie Gebruik: Opbrengst GOX/GAN/LIN/LAr
Druk (MpaG): 1.35/1.8/0.3/0.12 Output (Nm3/h): 50~150 LAr
Type: KDONAr Materiaal: Koolstofstaal, Al, roestvrij staal
Leveringstermijn: FOB Shanghai

 

Steunbalk-opgezette Argoninstallatie 50 NM3/h~150NM3 hetKoelmiddelenVloeibareStikstof van/h KDONAr-4700/2800/140Y/100Y

 

Specificaties:

 

KDONAr-50 NM3/h ~ de Reeks van de het Argoninstallatie van 150 NM3/h

 

Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof

 

 

Typisch Product: KDONAr-4700/2800/140Y/100Y Argoninstallatie

 

Output, zuiverheid en druk

 

 

 

Stroom Nm3/h

Zuiverheid

Drukmp (G)

Subcooled (℃)

GOX/GAN/

LIN/LAr

4700 Nm3/h /2800 Nm3/h/140 Nm3/h

/100 Nm3/h

99.5% O2 /5ppmO 2 2ppmO2, 3ppmN2

1.35/1.8/0.3/0.12

39/39/191/

-183

 

 

Beschrijving:

 

      Deze installatie wendt een proces aan waarin de lucht door moleculaire zeef bij normale temperatuur wordt gezuiverd en de koeling door hulp turboexpander wordt gecreeerd. De opdelende kolom wordt ingepakt met structurele verpakking en het argon wordt gehaald door volledige rectificatie.

 

      Nadat de voerlucht van stof en mechanische onzuiverheden in luchtfilter wordt schoongemaakt, wordt het samengeperst in luchtcompressor aan een bepaalde druk en in luchtkoelingstoren dan pre-cooled. De watervoorziening aan luchtkoelingstoren is verdeeld in 2 secties. Het behandelde doorgevende water wordt gebruikt bij de lagere sectie van luchtkoelingstoren terwijl het lage die temperatuurwater door waterkoelingstoren wordt gekoeld bij de hogere sectie van luchtkoelingstoren wordt gebruikt. De draad-netwerk het schermruitverwarmer wordt verstrekt bij de bovenkant van luchtkoelingstoren om de vochtigheid worden uitgebracht te verhinderen en de waterdalingen in lucht te verwijderen.

 

      Lucht het uitgaan van de stromen van de luchtkoelingstoren in 2 schakelde moleculaire zeefadsorbers voor verwijdering van dergelijke onzuiverheden zoals H2O, Co2 en C2H2 van de lucht.

 

      De gezuiverde proceslucht is verdeeld in 3 stromen waarvan als instrumentenlucht wordt gebruikt. De tweede stroom vloeit door hoofdwarmtewisselaar in lagere kolom om aan de rectificatie deel te nemen. De derde stroom wordt opgevoerd in kringloopcompressor. De lucht bij een debiet gelijkwaardig aan expandercapaciteit wordt gehaald uit de middelgrote druksectie van kringloopcompressor, opgevoerd en op het hulpeind van expander gekoeld en aan hoofdwarmtewisselaar dan gevoed. Het wordt gehaald uit het middendeel van ruilmiddel, in de expander uitgebreid en aan de lagere kolom voor participatie in rectificatie gevoed. De rest wordt opgevoerd en bij de hoge druksectie van kringloopcompressor gekoeld en in hoofdwarmtewisselaar dan gekoeld. Het stroomt in lagere kolom voor participatie in rectificatie na wordt gevoed uit hoofdwarmtewisselaar en throttled. Nadat de lucht als voorbereiding in lagere kolom wordt gerectificeerd, worden de vloeibare lucht en de zuivere vloeibare stikstof verkregen. De vloeibare lucht en de zuivere vloeibare die stikstof uit de lagere kolom wordt gehaald zijn throttled door subcooled en voedden aan de hogere kolom. Na verdere rectificatie in hogere kolom, wordt de vloeibare zuurstof bij zuiverheid van 99.6% verkregen bij de bodem van hogere kolom. Enkele vloeibare zuurstof wordt geleverd aan de vloeibare die zuurstofpomp, in hoofdwarmtewisselaar opnieuw wordt verwarmd nadat het aan een bepaalde druk wordt samengeperst en dan aan de cliënt geleverd. De rest wordt geleverd aan het systeem van de vloeibare zuurstofopslag.

 

      Enkele vloeibare die stikstof uit de bovenkant van hogere kolom wordt getrokken wordt geleverd aan het systeem van de vloeibare stikstofopslag. De rest wordt geleverd aan de vloeibare stikstofpomp en uit koude doos aan de cliënt gevoed nadat het aan een bepaalde druk wordt samengeperst en in hoofdwarmtewisselaar opnieuw verwarmd.

 

      Nadat het gas van de afvalstikstof van het bovenste gedeelte van hogere kolom wordt getrokken in subcooler en hoofdwarmtewisselaar opnieuw wordt verwarmd, wordt het gevoed uit koude doos om de regeneratie van moleculaire zeef hoofdzakelijk tevreden te stellen terwijl de rest aan waterkoelingstoren die wordt geleverd.

 

      Een bepaalde hoeveelheid argonfractie wordt gehaald uit het middendeel van hogere kolom wordt gevoed aan de ruwe argonkolom. De ruwe argonkolom is verdeeld in 2 secties in structuur. De reflowing vloeistof bij de bodem van de tweede sectie (ruwe argonkolom Ⅱ) wordt geleverd door vloeibare pomp tot de bovenkant van de eerste sectie (ruwe argonkolom Ⅰ) waar het ook als reflowing vloeistof wordt gebruikt. Nadat de argonfractie in ruwe argonkolom wordt gerectificeerd, wordt het ruwe vloeibare argon verkregen en aan het middendeel van zuivere argonkolom gevoed. Het zuivere vloeibare argonproduct wordt verkregen bij de kolombodem na rectificatie. Wat van vloeibaar argon wordt geleverd aan de vloeibare argonpomp en uit koude doos aan de cliënt gevoed nadat het aan een bepaalde druk wordt samengeperst en in hoofdwarmtewisselaar opnieuw verwarmd terwijl de rest aan het vloeibare systeem van de argonopslag wordt geleverd.

 

 

Steunbalk - opgezet koolstofstaal van de Argoninstallatie 50 Nm3/h ~ 150 Nm3/h-Koelmiddelen Vloeibare Stikstof

 

Toepassingen:

  1. Gebruikt voor de tanks van de neutraliseringsopslag van schepen en tanks voor aardolieproducten, of voor het beschermen van eetbaar olieproduct tegen oxydatie.
  2. Automobiel en vervoersmateriaal
  3. De verlichtingsindustrie
  4. Metallurgie
  5. Bouw & Machines
  6. Koelmiddel
  7. De voedselindustrie

 

 

Concurrentievoordeel:

 

      Hangyang heeft een lange geschiedenis in kleine ASU-productie. De integraal steunbalk-opgezette structuur is ontwikkeld om aan de behoefte van klanten te voldoen, om gemak, draagbare en hoge stabiliteit te bereiken die bouwskosten voor de gebruikers kan besparen en zo met door globale klanten ingestemd.

 

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Lou Yizhen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)