Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhouhangyang Cryogeen, Ltd

Word een de Eenheid en het Gasspecialist Van wereldklasse van de Verrichting van de Luchtscheiding.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende installatie van het zuurstofgas

Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU

Certificaat
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU

China Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU leverancier
Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU leverancier Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU leverancier Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU leverancier

Grote Afbeelding :  Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HANGYANG
Certificering: CE/ASEM/GB
Modelnummer: KDON

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: according to actual requirement
Verpakking Details: houten geval, naakte verpakking, container
Levertijd: volgens daadwerkelijk vereiste
Levering vermogen: volgens daadwerkelijk vereiste
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Kdon-2600/1500 Gebruik: Opbrengst LIN/GAN/L/GOX/LOX/LAr
Zuiverheid: ≥99%O2 /10ppm (O2) Druk (MpaG): 0.02/0.01
Output (Nm3/h): 2500~3000 Pakket: zeewaardig verpakken
Leveringstermijn: FOB Shanghai

 

De Installatienm3/h kdon-2600/1500 ASPIS van het zuurstofgas

 

Specificaties:

 

    Volgend is de standaardproducten voor de Cryogene de Installatiekdon reeksen van de Luchtscheiding die door ons bedrijf worden vervaardigd. Betreffende ander bepaald product kan volgens de daadwerkelijke vereisten worden berekend en worden ontworpen.

 

MODEL

INHOUD  

Kdon-3000

Kdon-300/1000

Kdon-3000/6000

Kdon-3000/6000

Kdon-3000/7000/400Y

GAN/LIN stroom

Nm3/h

 70

 1000/20

  6000/30

6000

 7000/400

GAN/LIN zuiverheid

p.p.m.

≤100ppmO2

 99.99%

≤10ppmO2

≤10ppmO2

≤8ppmO2

GOX/LOX stroom

Nm3/h

3000/130

3000/30

3000/30

3000

3000/10

GOX/LOX

zuiverheid

p.p.m.

95%

99.6% O2

99.6% O2

99.6% O2

99.6%

 GAN/LIN druk

MPa

  0.008

   0.018/0.2

    0.005/0.2

   0.007

0.015/0.2

GOX/LOX

druk

MPa

0.015/0.12

0.026/0.2

0.025/0.15

0.025

0.025/0.2

LAr

stroom

Nm3/h

 

90

 

95

 

LAr

zuiverheid

p.p.m.

 

99.99%

 

≤2 p.p.m.-O2

≤3 p.p.m.-N2

 

LAr

druk

MPa

 

0.16

 

0.16

 

 

 

 

Typisch Product:    Kdon-2600/1500 de Cryogene Installatie van de Luchtscheiding

 

Output, zuiverheid en druk

 

 

Stroom (Nm3/h)

Zuiverheid

Drukmpa (G)

GAN/LIN

1500/50

10ppm (O2)

0.01/0.2

GOX/LOX

2650/75

≥99.6%O2

0.02/0.02

LAr

 

 

 

 

 

Beschrijving:

 

      Dit ASU keurt een proces goed waarin de lucht door normale temperatuur moleculaire die zeef wordt gezuiverd, door hulpuitbreidingsturbine wordt gekoeld; het opdelen cloumn keurt het externe compressieproces met techology van zeefplaten goed. Dit ASU kan economisch en behoorlijk in waaier 80% ~105% van de ladingsaanpassing van productie lopen capaicty, zonder een ander materiaal toe te voegen. Zijn procesprocedure is als volgend:

 

      Na de verwijdering van stof en andere mechanische onzuiverheden van proceslucht in een luchtfilter, gaat de proceslucht lucht turbocompressor in waar het aan een bepaalde druk wordt samengeperst, en dan wordt het gekoeld in een koelkolom. Het voerwater aan luchtkoelingskolom is verdeeld in twee sectie, wordt het doorgevende die water met water wordt behandeld gebruikt in de lagere sectie van het koelen van kolom, terwijl het cryogene die water door waterkoelingskolom wordt gekoeld in de hogere sectie van het koelen van kolom wordt gebruikt.  En een ruitverwarmer wordt geplaatst op de bovenkant van luchtkoelingskolom om vochtigheid dragout en verwijdering van waterdalingen in lucht te verhinderen.

      De proceslucht uit luchtkoelingskolom gaat afwisselend in - in werking gestelde moleculaire zeefadsorbers waar dergelijke onzuiverheden in lucht als vochtigheid, Co2 en C2H2 enz. worden geadsorbeerd.

      De schoongemaakte proceslucht is verdeeld in 3 stromen: Een klein gedeelte van de gezuiverde verwerkte lucht wordt te voorschijn gehaald als instrumentenlucht. Één gedeelte gaat hoofdwarmtewisselaar E1 in om aan verzadigingstemperatuur met omgekeerd gas worden afgekoeld en gaat dan lagere toren C1 in; Een ander gedeelte van de lucht met zijn hoeveelheid evenaart aan de zwellende die hoeveelheid aan de spanningsverhoger, door de spanningsverhoger wordt, dan aan normale temperatuur door koelwater wordt gekoeld aangejaagd die alvorens de belangrijkste warmtewisselaar E1 in te gaan. Het wordt te voorschijn gehaald van het midden van de belangrijkste warmtewisselaar en door de expander uitgebreid ET. Het meeste deel van de uitgebreide lucht wordt gevoed aan de hogere kolom voor rectificatie, wordt de lucht aanvankelijk gerectificeerd in de lagere kolom, waar de vloeibare lucht bij zijn bodem wordt verkregen, zuivere vloeibare stikstof wordt verkregen bij zijn bovenkant. De vloeibare lucht en de zuivere vloeibare die stikstof van de lagere kolom te voorschijn wordt gehaald zijn subcooled in de vloeibare lucht en de vloeibare stikstof subcooler E2 alvorens de hogere kolom in te gaan. Na verdere rectificatie in de hogere kolom, worden de product gasachtige zuurstof en de vloeibare zuurstof met lage druk verkregen bij zijn bodem, wordt het zuurstofgas gevoed uit koude doos aan GOX-pijpnetwerk door compressie van zuurstofcompressor na opnieuw gewarmd door hoofdwarmtewisselaar. Ondertussen, wordt de gedeeltelijke vloeibare zuurstof getrokken uit de bodem van hogere kolom aan het systeem van de vloeibare zuurstofopslag.

       De zuivere gasachtige stikstof wordt uit de bovenkant van hogere kolom getrokken dat in subcooler moet worden opnieuw gewarmd en de hoofdwarmtewisselaar alvorens het uit koude doos wordt gevoed wordt, en dan het gevoed aan GAN-pijpnetwerk na compession van stikstofcompessor.

      Het gas van de afvalstikstof wordt getrokken uit het hogere gedeelte van hogere kolom aan en opnieuw gewarmd in subcooler en hoofdwarmtewisselaar alvorens het uit koude doos voor het voldoen aan van het vereiste van regeneratiegas voor moleculaire zeef ten eerste wordt gevoed, en dan de rest wordt geleverd aan waterkoelingskolom.

      Het hulpsysteem van LOX: de vloeibare zuurstof in opslagtank wordt aangejaagd door LOX pomp alvorens het in LOX-verstuiver om gasachtige zuurstof opnieuw wordt gewarmd te zijn aan GOX-pijpnetwerk.

      Het hulpsysteem van LIN: de vloeibare zuurstof in opslagtank wordt aangejaagd door LIN pomp alvorens het in LIN-verstuiver om gasachtige zuurstof opnieuw wordt gewarmd te zijn aan GAN-pijpnetwerk.

 

 

Van het de Hoge Zuiverheidsaspis van KDON van de de Middelgrote Grootte cryogene lucht de scheidingsinstallatie ASU

 

 

Toepassingen:

 

1. Het bevriezen

 

2. Verzegelend Gas

 

3. Water en waterzuiveringsinstallatie

 

4. Metaalproductie

 

 

Concurrentievoordeel:

 

1. Lage machtsconsumptie

 

2. Besparing van energie,

 

3. Goede kwaliteitsmaterialen   

 

4. Alle gas en vloeibare installaties worden geoptimaliseerd om aan klant-specifieke plaatsvereisten te voldoen

 

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Lou Yizhen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)