Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhouhangyang Cryogeen, Ltd

Word een de Eenheid en het Gasspecialist Van wereldklasse van de Verrichting van de Luchtscheiding.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
 • OEM / ODM
 • R & D

     Wetenschappelijke & Technische Innovatie

     

        Het technologiecentrum van Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhou Hangyang Cryogeen die, Ltd is een centrum van de de ondernemingstechnologie van de stadsrang door de economische commissie van Hangzhou, en bij het beste rangschikken van de evaluatie van het de technologiecentrum van de stadsrang van jaar 2013 wordt bevestigd. Het technologiecentrum stelt 40 R&D-personen direct bezet in onderzoek en ontwikkeling tewerk, die 21% van totaal aantal arbeidskrachten bezet. Er zijn 4 personen die de titel van een hogere professionele post bezitten, en 14 personen die middentitel, 2 meesters en 30 vrijgezellen bezitten. De belangrijkste configuratie is redelijk, en iedereen heeft specialiteit. De personen verantwoordelijk voor hoofdlaboratorium bezitten de graad boven vrijgezelgraad en doctoraal examen. Het technologiecentrum wordt bestaan uit de afdeling van het projectproces R&D, eenheid & pijpleidingsr&d afdeling, procesr&d afdeling, instrument en elektrische controler&d afdeling, en het testen en opsporingsafdeling.

          De verantwoordelijkheid van vijf afdelingen als volgt:

       De afdeling van het projectproces R&D: het onderzoek de cryogene technologietechniek, ontwikkelt het proces van de luchtscheiding en project.

          Eenheid & pijpleidingsr&d afdeling: ontwikkel al van de eenheidsapparaten en pijpleiding configuratie voor de installatie van de luchtscheiding.

       Verwerk R&D-afdeling: ontwikkel nieuwe technologie & nieuw proces en hun toepassing, ben verantwoordelijk voor het proefproductieproces en de optimalisering van zijn technische parameters, en onderzoek de nieuw productdoeltreffendheid, ondernemingsnorm formuleert en dossiernummer verklaart.

       Instrument en elektrische controler&d afdeling: ontwikkel het de automatische controletechnologie en materiaal voor de installatie van de luchtscheiding.

          Het testen en opsporingsafdeling: product testende analyse en opsporing.

   

  Technologieinnovatie

   

        De ontwikkeling van de technologie van Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhou Hangyang Cryogeen, wordt Ltd bereikt door ononderbroken innovatie, het ondernemende en harde werk verscheidene jaren. Sinds 2009 werd de eerste het vullen van 900m3/h omgekeerde type van de de stikstoflucht van de proces hoge zuiverheid de scheidingsinstallatie ontwikkeld, Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhou Hangyang Cryogeen, is Ltd reeds in het geavanceerde de industrieniveau van de Chinese technologie van de luchtscheiding geweest.

        De wetenschap en de technologie vormen de primaire productieve kracht, en de ontwikkeling van bedrijf hangt van de technologieinnovatie af. Ons bedrijf verwerkt een technologie van de stadsrang met een team van het wetenschappelijke onderzoek van uitstekende kwaliteit, ontwerp en ontwikkelingspersoneel, en sterke technische macht. Door de inspanningen van al technisch personeel en ononderbroken technische innovatie, heeft ons bedrijf goede wetenschappelijke onderzoekverwezenlijkingen bereikt.

       Vanaf 2006, ontwikkelt het onderzoek en het vullen van 900m3/h omgekeerde type van de de stikstoflucht van de proces hoge zuiverheid de scheidingsinstallatie;

       Vanaf 2009, ontwikkelt het onderzoek en de opdelende kolom van algemene de scheidingsinstallatie van de leverings5000m3/h lucht;

       In 2010, remodelleer en bevorder de zuurstof en stikstofgeneratievrachtwagen;

       In 2011, ontwikkel de steunbalk-opgezette installatie van de luchtscheiding van kdon-1600/1000 verpakte koude doos;

       In 2012, ontwikkel kdn-800 van de de zeefplaat van de hoge zuiverheidsstikstof verpakte koude doos ringvormige van de de torenlucht de scheidingsinstallatie;

      In 2013, ontwikkel de 7000m3/h-van het zuurstofstikstof en argon vloeibare installatie van de luchtscheiding met algemene leverings opdelende kolom.

Contactgegevens
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Lou Yizhen

Tel.: 86-0571-85869869

Fax: 86-0571-85869400

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)