Co. van het de Vloeibaarmakingsmateriaal van Hangzhouhangyang Cryogeen, Ltd

Word een de Eenheid en het Gasspecialist Van wereldklasse van de Verrichting van de Luchtscheiding.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Project van de de Installatietechniek van de luchtscheiding

PRAXAIR 1000 van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van Nm3/h EPS van de de Generatorlucht van de de scheidingsinstallatie de techniekproject

Certificaat
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Van goede kwaliteit De Generator van het argongas voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

PRAXAIR 1000 van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van Nm3/h EPS van de de Generatorlucht van de de scheidingsinstallatie de techniekproject

China PRAXAIR 1000 van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van Nm3/h EPS van de de Generatorlucht van de de scheidingsinstallatie de techniekproject leverancier

Grote Afbeelding :  PRAXAIR 1000 van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van Nm3/h EPS van de de Generatorlucht van de de scheidingsinstallatie de techniekproject

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HANGYANG
Certificering: CE/ASEM/GB
Modelnummer: PRAXAIR (Shanghai) de Generator van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van 1000 Nm3/h

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: according to actual requirement
Verpakking Details: houten geval, naakte verpakking, container
Levertijd: volgens daadwerkelijk vereiste
Levering vermogen: volgens daadwerkelijk vereiste
Gedetailleerde productomschrijving
Type: EPS Service: Ontwerp, installatie, beheer
Pakket: zeewaardig verpakken contractant: Hangyang

 

PRAXAIR (Shanghai) de Generator van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van 1000 Nm3/h

 

Typisch Product

 

 

Hoofdontwerpverwijzing:

 

  • GB16912-2008
  • GB50236-98
  • JB4730-2005
  • GB50057-1994
  •   GB50016-2006
  • <1000nm3> S-819-03010110
  •  Verwante ondernemingsnorm van Praxair

 

 

Lay-out van Materiaal:

 

 

PRAXAIR 1000 van de de Hoge Zuiverheidsstikstof van Nm3/h EPS van de de Generatorlucht van de de scheidingsinstallatie de techniekproject

 

 

 

Inleiding van hoofdmateriaal:

 

1. De compressor van de prijslucht: pers de mechanische onzuiverheden verwijderde lucht samen aan proces vereiste druk, en verzend dan de lucht naar aangewezen gebied.

2. Moleculaire zeefzuiveringsinstallatie: adsorbeer de vochtigheid, acetyleen, kooldioxide en deelkoolwaterstof in de voerlucht om het normale leiden van de installatie van de luchtscheiding te waarborgen.

3. Opdelende kolom: rectificeer de voerlucht om nodig producten te verkrijgen.

4. Instrument & elektromateriaal: metende en controlerende diverse parameters. Al afgesneden verrichtingen en de noodsituatie kunnen in PLC van de centrumcontrolekamer worden bereikt. De belangrijke parameters kunnen worden getoond, in de centrumcontrolekamer worden geregistreerd en worden gealarmeerd.

 

 

De Bouw en de Goedkeuring van de materiaalinstallatie

 

1. De installatie en de bouw voor materiaal zouden niet alleen de tekeningen met materiaal worden overhandigd en de technische die documenten moeten volgen door de materiaalfabrikant worden verstrekt, maar ook de relevante normen, de codes en de verordeningen volgen die. De installatie zou de vereisten van procespijp en de tekening van de instrumentenstroom, de tekening van de pijplay-out en tekening van de pijp de enige lijn moeten voldoen.

2. Vóór de installatiebouw van materiaal, zouden de uitrusting, kleppen, instrumenten, de pijpmontage en de materialen met materiaal worden de de geleverd moeten worden gecontroleerd, de bouw uitvoeren slechts nadat zij na het controleren kwalificeren. die

3. Alvorens materiaal te installeren, zouden de longitudinale, horizontale en verhogingsbasislijnen op de stichting in de tekening moeten worden gemerkt, en de basislijnen zouden aan de volgende vereisten moeten voldoen:

a) De middellijnafwijking is binnen 20mm.

b) De afmetingsafwijking is binnen 15mm.

c) Verhoging: het verlaten van de secundaire het voegen laag volgens ontwerpverhoging.

d) De ingebedde afwijking van de het gatenmiddellijn van de ankerbout is binnen 5mm.

e) Toelaatbare afwijking van de bout is de hoogste verhoging binnen 5mm.

4. De stichtingsoppervlakte zou moeten worden hersteld, spaded en kuiltjes maakte in oppervlakte alvorens het materiaal te installeren, die de plaats met wigplaat nivelleren, schoonmaakt sundries in de gereserveerde gaten van de ankerbout.

5. De ankerbout en de noot zouden met gematigde strakheidsgraad, en zonder tekort moeten worden aangepast.

6. De wigplaat zou vlak moeten worden gelegd, en één groep voor de twee kanten van elke ankerbout. De afstand tussen de aangrenzende wigplaten is onderworpen aan de factoren zoals starheid van materiaalvoetstuk. De wigplaat zou na het kalibreren van het materiaal moeten worden gelast, moet de secundaire het voegen laag op de stichtingsoppervlakte de ringvormige ruimte van het materiaalvoetstuk en de stichtingsoppervlakte dicht contacteren.

7. De installatiebouw en de goedkeuringsinspectie voor luchtcompressor volgens de installatie technische die vereisten moeten zouden zijn door de fabrikant en de verordeningen van GB50231, GB50275 worden verstrekt.

8. De installatiebouw en de goedkeuringsinspectie voor cryogene vloeibare opslagtank en cryogene vloeibare pomp zouden volgens de installatie technische die vereisten moeten zijn door de fabrikant worden verstrekt.

 

 

Concurrentievoordeel:

 

1. Ons bedrijf is een staatsbedrijf dat beroeps kan geven raadpleegt, ontwerpt, supervisie, projectleiding, de invoer en de uitvoerhandel, die een volledige reeks voor de installatie van de luchtscheiding, en techniekproject vormen aangaand (EPC).

2. Ons bedrijf kan de van de techniekontwerp en installatie dienst verlenen, en het de technische diensten en onderhoud van het naverkoopmateriaal.

3. De rijpe supervisie van de projecttechniek

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Lou Yizhen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)